Coaching in de Cultuur logo

Actualiteit

Waar we op dit moment mee bezig zijn

Test je stress

Nieuw is onze 'stresstest'. Vul enkele vragen in en krijg een indruk van de mate waarin je stress ervaart en ontvang suggesties voor maatregelen.

Professionele testen: stress, werkwaarden, leiderschap

Nieuw is ook dat je jezelf wat uitgebreider kunt testen op gebied van stress, werkwaarden, drijfveren of leiderschapskwaliteiten. We kunnen jullie deze testen tegen een gunstig tarief aanbieden. Mocht je interesse hebben neem contact met ons op.

Teamcoaching

Het afgelopen jaar hebben we veel verschillende teams begeleid bij veranderingen of om beter samen te werken of om gewoon met elkaar te bekijken wat je wilt of hoe verder.

Organisaties die in dat kader een beroep op ons hebben gedaan zijn o.m. Oerol, Dox, Yo! Opera, V2, ECF, Eye Filmmuseum, Mooie Boeken, Stadsschouwburg Haarlem.

Voor meer informatie over teamcoaching

Kan intervisie je helpen bij je ontwikkeling?

Deelnemers leren elkaar te consulteren over werkvragen en deze op een niet oordelende, maar lerende manier te behandelen met als doel: 

  • de eigen professionaliteit en de kwaliteit van het werk te bevorderen,  werkprocessen te verbeteren,

  • leren analyseren van ingebrachte vraagstukken en de relatie tussen het vraagstuk en de probleeminbrenger,

  • oplossingen zoeken voor problemen uit de dagelijkse werkpraktijk waar soms geen standaardoplossingen voor zijn.

CiC ondersteunt het samenstellen van de groep en begeleidt de eerste 3 bijeenkomsten. Daarna zijn de groepsleden zelf in staat de bijeenkomsten te begeleiden.

 

Als je meer wilt weten download dan bijgaande folder over intervisie in de Culturele Sector.

'Leadership programme for middle managers’ bij European Cultural Foundation

CIC verzorgt een Engelstalig ‘leadership programme for middle managers’ voor de European Cultural Foundation. Onderwerpen zijn situationeel leiderschap, inzicht krijgen in de persoonlijke leiderschapsstijl, rollen van leiderschap, het managen van veranderen en interpersoonlijke communicatievaardigheden. Het programma is een combinatie van training, intervisie, rollenspellen en zelftest.

Verandertraject hogeschool

De Academie voor Theater van een hogeschool start een veranderproject gericht op geïnspireerde en verbeterde samenwerking tussen faculteiten en het innemen van een heldere positie in het veld. CiC begeleidt de directie bij het ontwerp van dit project, in het bijzonder gericht verandermanagement en leiderschap.